Voormalig LBi topman Fred Mulder in RvC Relevant Holdings

Amersfoort, 30 maart 2016

Consumer electronics retailer Relevant Holdings heeft voormalig topman van LBi International Fred Mulder per 1 april benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

Fred Mulder was tussen 2001 en 2013 verantwoordelijk voor het uitbouwen van het gefuseerde Nederlandse Lost Boys en het Zweedse Icon Medialab, tot het wereldwijd actieve digital marketing agency LBi International. LBi kreeg in 2006 een beursnotering en werd in 2012 gekocht door de multinationale reclamegigant Publicis Groep.

In 1995 was hij betrokken bij de start van Greenfield Capital Partners, dat onder meer het technologiefonds Nethave NV lanceerde. Nethave vestigde zijn reputatie met succesvolle investeringen in onder meer Telfort, Enertel en Canal Plus.

Van 1981 tot 1990 transformeerde hij Transmark Holding B.V. van een technisch handelsconcern tot een organisatie die met succes wist in te spelen op de pas geliberaliseerde telecommarkt. In 1990 werd Transmark verkocht aan Pon Holdings waar hij opgenomen werd in de Raad van Bestuur.

Eerder was Mulder jarenlang in diverse senior marketing functies werkzaam bij Xerox Corporation, zowel in Nederland als daar buiten.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen en interim CEO Henk Kamsteeg ziet de komst van Mulder als een belangrijke strategische versterking. “Met Fred halen we niet alleen een schat aan ervaring op het gebied van technology management aan boord maar krijgen we ook toegang tot een formidabel internationaal netwerk”, aldus Kamsteeg.

Met de benoeming van Mulder wordt de nu tweekoppige RvC van Relevant Holdings uitgebreid tot drie leden. De huidige commissarissen zijn Henk Kamsteeg (voorzitter) en Max de Hond. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel