Tweedehands Apple aanbieder Leapp gaat verkopen via Optie 1

Leapp, de grootste tweedehands Apple verkoper in Nederland, gaat samenwerken met Optie 1. Optie 1 is de grootste onafhankelijk regio telecomretailer in ons land. Hun succesvolle winkels zitten vooral  buiten de grote steden en hebben een regionale functie. Optie 1 Cuijk kondigt via Facebook aan dat het een dealer is geworden van Leapp. Op ook andere Optie 1 dit voorbeeld gaan volgen is niet bekend.

Een goede zet van Optie 1 en wij hopen wel dat dit navolging krijgt in andere filialen. Leapp kan hiermee, zonder investering, een landelijke dekking krijgen. Bovendien is het verkoopmodel van Optie 1 perfect voor de verkoop van tweedehands telefoons. Immers de eigenaar van een Optie 1 winkel staat met beide benen in zijn regio en wordt vertrouwd door zijn klanten. En juist dit vertrouwen heb je nodig om refurbs te verkopen.

Wij zijn benieuwd of Optie 1 alleen iPhones gaat verkopen. Leapp is vooral sterk met de verkoop van gebruikte computers en minder met iPhones en iPads. De prijzen van deze apparaten zijn over het algemeen te hoog. Wellicht verstandig als Optie 1 gebruikte telefoons met een abonnement gaat aanbieden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel