Telecombinatie Zakelijk opent eerste business center

Op 27 augustus vond de feestelijke opening van het allereerste Telecombinatie Business center plaats in Veendam. De ambitie is om snel te groeien naar een landelijk dekkend netwerk. Zelfstandig ondernemer Tonny Boon is de trotse eigenaar van zijn Telecombinatie Business center Bono. Hij bouwde deze zomer zijn pand om naar het nieuwe concept. “Ik heb nu een modern en aantrekkelijk business center, waar mijn klanten laagdrempelig binnen kunnen lopen.”

Focus op onafhankelijk advies en service in de regio

In het Telecombinatie Business center staat onafhankelijk advies en lokale service op gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en cloud centraal. Het business center biedt alle zakelijke telecom- en ict-diensten aan van alle grote netwerken en kan daardoor advies op maat geven in elke situatie. Naast diensten, is er ook een uitgebreid aanbod van telecomproducten: uiteraard smartphones, maar ook vaste telefonie oplossingen, accessoires en zelfs refurbished Apple producten zoals iMacs en Macbooks. De doelgroep van business center Bono is de MKB markt in de regio Veendam. “Met name bedrijven die zelf geen IT afdeling hebben, zijn gebaat bij goed advies en hoogwaardige service. Wij kunnen alles voor onze klanten inrichten zodat ze er zelf geen omkijken meer naar hebben. En als er iets is, kunnen ze altijd even langskomen voor service én voor reparaties. We vervullen hiermee een ideale rol in onze regio.” aldus Tonny Boon.

Uniek in Nederland

“Er is op dit moment in Nederland geen onafhankelijke keten van business centers voor zakelijke telecom en ict. Wij springen in dit gat. Onze ambitie is dan ook dat het niet bij dit ene business center in Veendam blijft! Meerdere handtekeningen zijn inmiddels gezet en we hebben veel geïnteresseerden in de pijplijn. Veel partijen hebben nu alleen een kantoor. Een fysiek business center van waaruit de ondernemer kan werken, maar waar klanten ook zelf langs kunnen komen voor advies, service en reparatie is uniek in Nederland en een grote toegevoegde waarde. Bovendien is het uitdragen van dezelfde naam aantrekkelijk voor ondernemers; je bouwt gezamenlijk aan je naamsbekendheid en behaalt schaalvoordeel als groep.” aldus Herwin van der Kamp, algemeen directeur van Telecombinatie. “Zoals ook bij onze consumer winkels, werken wij alleen met zelfstandig ondernemers. Iedere ondernemer die enthousiast wordt van dit concept nodig ik van harte uit contact met ons op te nemen!” 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel