Telecombinatie Zakelijk en Teledatacom gaan unieke samenwerking aan!

Telecombinatie Zakelijk en Teledatacom gaan unieke samenwerking aan!

Teledatacom voorziet in support op vastnet voor Telecombinatie partners

Telecombinatie is een strategische samenwerking aangegaan met Teledatacom. Teledatacom, specialist op gebied van vaste telefonie, gaat de orderinleg en support op vastnet trajecten verzorgen voor de zakelijke partners van Telecombinatie. Hiermee zet Telecombinatie Zakelijk een volgende stap in haar strategie, waarbij zij haar partners steeds verder gaat ondersteunen.

Teledatacom vastnet specialist
De partners van Telecombinatie kunnen een vergaand support op de technisch complexe vastnet trajecten goed gebruiken. Teledatacom heeft jaren ervaring in de oplevering van deze trajecten voor de zakelijke markt. “Door de samenwerking kunnen onze partners datgene doen waar ze goed in zijn: verkopen. Voor alle overige werkzaamheden kunnen ze gebruik maken van de support die Telecombinatie nu met Teledatacom gaat bieden. Hierbij moet je denken aan zowel het advies- en offertetraject als de daadwerkelijke orderinleg, de oplevering en het aansturen van installateurs,” zegt Herwin van der Kamp, algemeen directeur van Telecombinatie.

Jan-Willem van Essen en Jappie Wijnia, eigenaren van Teledatacom, zijn er klaar voor. “ We hebben alles intern ingericht om de Telecombinatie partners volledig te kunnen servicen. Telecombinatie Zakelijk zet op dit moment grote stappen in een sterk veranderende markt. We hebben veel vertrouwen in deze samenwerking en geloven dat dit ons beide sterker gaat maken, vanuit onze eigen kracht,” aldus Jan-Willem van Essen. “Voor ons betekent dit ook een verbreding: in ons portfolio op vastnet, maar ook voor onze partners om via Telecombinatie mobiel te verkopen.”

Uniek in de markt
Over de strategie van Telecombinatie Zakelijk zegt Herwin van der Kamp: “Ik zie ons steeds minder als distributeur. In 2016 zullen we snel stappen maken in ons ondersteuningsmodel voor zakelijke partners. Dit is een belangrijke volgende stap in onze strategie, waar dit jaar veel meer zichtbaar van gaat worden. Achter de schermen wordt hard gewerkt.” 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel