Paypal introduceert One Touch betalingsoplossing in Nederland

Braintree, onderdeel van PayPal, heeft de mobiele betaaloplossing One Touch op de Nederlandse markt gelanceerd. Nederlandse webwinkeliers kunnen hun klanten met een enkele aanraking laten betalen in hun app. De integratie van One Touch neemt slechts 10 minuten in beslag en Braintree rekent geen kosten voor de eerste € 50.000, die de webwinkelier verdient.

Kleine elektronische apparaten en kleine schermen creëren nieuwe uitdagingen voor webwinkeliers om zich aan te passen aan het aankoopproces. Het is een ontwikkeling waar Braintree op inspeelt met de lancering van One Touch voor Android en iOs. De klant kan de betaling voldoen met een enkele aanraking en de gebruiker hoeft niet langer gegevens van debit- of creditcard in te vullen op een klein scherm.
In plaats daarvan gaat er een verzoek naar de PayPal-app die snel en veilig de betaling afhandelt zonder dat de gebruiker betalingsinformatie aan derden hoeft te verstrekken.Webwinkeliers kunnen het aantal afgebroken betalingen in hun mobiele app verminderen door het eenvoudigere aankoopproces en zo de omzet verhogen. Maar het is niet alleen het aankoopproces dat sneller gaat. Met de reeds geïntroduceerde v.zero SDK en Instant Sign-up kan een winkelier binnen 10 minuten na de aanmelding al betalingen aannemen in zijn app.

Kijk zelf hoe eenvoudig One Touch werkt: 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel