Optie 1 introduceert Mobiel en Vrij

Uitspraak Hoge Raad betekent einde onduidelijke abonnementen

Een uitspraak van de Hoge Raad heeft het onlangs bevestigd: wie een mobiel toestel in maandelijkse termijnen betaalt, maakt wettelijk gebruik van een consumptief krediet. Wat je betaalt voor het abonnement, wat je betaalt voor het toestel, en hoeveel rente: al deze kosten moeten inzichtelijk gemaakt worden. Dus voortaan moeten ook telecomaanbieders gaan vermelden dat 'Geld lenen geld kost'. Onduidelijke abonnementen met gecombineerde toestelprijs en abonnementskosten zullen verleden tijd zijn.

Transparantie: Optie1 maakt het waar

Veel aanbieders kunnen dat momenteel niet waarmaken. Maar de onafhankelijke telecom-retailer Optie1 introduceert nu Mobiel En Vrij. Een nieuw financieringsmodel dat de consument in staat stelt om elk gewenst mobiel toestel in maandelijkse termijnen te kunnen betalen - met een glashelder inzicht in wat je betaalt. Daarmee realiseert Optie1 de transparantie die de wetgever eist, zodat consumenten hun aankoop daadwerkelijk kunnen afstemmen op hun wensen en budget. En Optie1 biedt als enige partij de nieuwe mogelijkheid om boetevrij vervroegd af te lossen.

Met Mobiel En Vrij los van elk abonnement

Wie bij Optie1 een mobiel toestel aanschaft, kan voor de betaling ervan Mobiel En Vrij kiezen. Het is een financiering waarmee consumenten de aankoopprijs van het toestel + rente kunnen spreiden over maximaal 24 maanden.

De kenmerken:

  • toestel zit niet vast aan een abonnement

  • kosten voor toestel en de rente zijn helder

  • makkelijk overstappen naar een ander toestel

  • vrije keus uit alle toestellen

  • geen groot bedrag in 1 keer nodig

  • boetevrij vervroegd af te lossen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel