Na Paul Vreeburg nu ook Huub Lamers aangesteld als strategisch adviseur bij Belsimpel.nl

 

Belsimpel.nl heeft per 1 december Huub Lamers aangesteld als strategisch adviseur. Huub Lamers heeft in zijn carrière bij MCC en later Tech Data Mobile enorm veel ervaring opgedaan in diverse functies. Na een periode van 12 jaar waarin hij als managing director eindverantwoordelijk was voor de gehele onderneming heeft hij in het internationale speelveld ervaring opgedaan als Regional VP Benelux, Frankrijk, Iberia en Italië. Onder zijn leiding is MCC uitgegroeid tot de grootste distributeur van telecomproducten in de Benelux. In 2010 is MCC verkocht aan Brightstar Europe, een Europese joint venture van Brightstar Corporation en Tech Data Corporation.
 
Huub Lamers gaat als strategisch adviseur bij Belsimpel.nl de directie de komende jaren voorzien van organisatieadvies op het gebied van strategie, marketing en sales. Hij doet dit samen Paul Vreeburg die sinds 1 oktober van dit jaar is aangesteld. Huub Lamers:  “Ik kijk uit naar de samenwerking met zowel de directie van Belsimpel.nl als Paul Vreeburg. De mobiele markt blijft een fantastische om actief in te zijn en ik verwacht een goede bijdrage te kunnen leveren in de verdere groei en uitbouw van Belsimpel.nl“.
 
Jeroen Elkhuizen: “We zijn erg blij met de komst van Huub als versterking van het team bij Belsimpel.nl. Huub breng een schat aan kennis en ervaring waarmee we onze organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Hij heeft veel kennis van hardware(distributie) en is gepokt en gemazeld als ondernemer”.
  

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel