Amac neemt 24 iCentre winkels en Apple Repair Center over

Rebound Holdings B.V. en A-Mac B.V. (Amac) hebben overeenstemming bereikt inzake de overname van Apple Premium Reseller iCentre alsmede het Apple Repair Center van Rebound Services B.V. in Almere.

De overname betreft alle 24 iCentre winkels, de webstore, het Apple Authorised Repair Center alsmede de bijbehorende Central Support Organisatie. De iCentre winkels zijn voornamelijk gevestigd in de noordelijke helft van Nederland. Amac is actief in het midden en het zuiden van Nederland. De locaties zijn volledig complementair aan elkaar.

Het samengaan van de 2 grootste Apple Premium Resellers in Nederland is een logische stap gezien de grote overeenkomsten van beide organisaties. Het leidt tot grotere efficiency en klanten kunnen in de toekomst nog beter worden bediend. Amac en iCentre werkten op diverse terreinen reeds samen zoals het gezamenlijk ontwikkelde iMember concept en de jaarlijkse iDays.

Alle iCentre en Amac winkels blijven open en de werkgelegenheid blijft behouden.

Amac eigenaar en CEO Ed Bindels: “Dit is een zeer belangrijke stap voor Amac. Het is het sluitstuk in onze omni-channel strategie waarbij klanten binnenkort in heel Nederland ook in fysieke winkels bij ons terecht kunnen. De bestaande vestigingen spelen nu al een belangrijke rol voor online georièˆnteerde consumenten, studenten, onderwijs- en zorginstellingen en ook zakelijke klanten." 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel