Yes Telecom neemt Mobile Service over

Beeld: Hollandse Hoogte

Beeld: Hollandse Hoogte

Yes Telecom is een zelfstandige dochteronderneming van KPN die zich uitsluitend richt op de zakelijke markt. Mobile Service is een zelfstandige en tot voor kort onafhankelijke provider, eveneens voor de zakelijke markt. Mobile Service is vooral sterk vertegenwoordigd in het noorden en oosten van het land. Beide bedrijven maken gebruik van het netwerk van KPN. 

Onder de merknaam Yes Telecom zullen ze samen verder werken aan de uitbouw van hun zakelijke portfolio. Door de krachtenbundeling zullen bijvoorbeeld vernieuwende productcombinaties nóg sneller geïntroduceerd kunnen worden in de markt.

Lothar Steegstra, algemeen directeur Yes Telecom: ‘Wij zijn zeer verheugd de krachten te bundelen met Mobile Service. De positie die Mobile Service met haar formule heeft opgebouwd sinds 2003, zullen we blijven koesteren en voortzetten. De vestiging in Hengelo zal om deze reden dan ook aanblijven voor volledige ondersteuning van dealers en klanten. Vooral in het noorden en oosten van het land biedt de overname voor Yes Telecom een versteviging in het dealerkanaal.’

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel