Yes Telecom brengt vast en mobiel samen met de lancering van Yes Mobiel+

Mobiel+

 

Yes Telecom, de mobiele provider voor de zakelijke markt introduceert vandaag stap 1 van haar nieuwe strategie met Yes Mobiel+. Na negen jaar opeenvolgend succes met mobiele telefonie in het zakelijke segment gekenmerkt door Service met hoofdletter S en maatwerk, wordt nu de stap gezet naar vaste telefonie. Yes Mobiel+ brengt mobiel en vast samen door flexibele en unieke oplossingen speciaal ontwikkeld voor het MKB en de zelfstandig ondernemer. Voor een groeiend aantal werknemers wordt het steeds belangrijker om altijd en overal te kunnen werken en communiceren, binnen en buiten de kantooromgeving. Maar mét toegang tot de bedrijfsgegevens en vaste communicatiefunctionaliteiten. Omdat het aantal zakelijke eindgebruikers dat primair met hun mobiele telefoon werkt groeit en 70% "Mobile first" is, is het een logische stap voor Yes om vaste telefonie mogelijk te maken op de mobiele telefoon. Zo biedt het product Yes Mobiel Kantoor een telefooncentrale in de Cloud met alle functionaliteiten die het MKB gewend is, zonder vaste lijnen, vaste internetverbinding en een telefooncentrale. Yes Telecom biedt maximale bereikbaarheid op de meest professionele manier.


Tijdens de eerste roadshow "Be The Local Hero" presenteerde Yes Telecom gisteren haar nieuwe line-up van Yes Mobiel+. Tijdens de roadshow en officiële kick-off benadrukt Yes Telecom haar samenwerking met uitsluitend Business Partners en de mogelijkheid voor u als dealer om écht lokaal onderscheidend te zijn met het Yes portfolio.

 

The Local Hero

 

  MKB'er

Yes Vast Nummer - speciaal voor de ZZP'er

Het eerste product Yes Vast Nummer, is dé oplossing voor de zelfstandige ondernemer om geen telefoontje meer mis te lopen. Door oproepen naar het vaste telefoonnummer direct te ontvangen op de mobiele telefoon, zonder vaste toestellen, lijnen en abonnementen.

 

Tarieven Yes Vast Nummer

 

Tarieven

Yes Vast Nummer

€ 6,00 per maand

Extra vast nummer (max. 4 nummers)

€ 2,50 per maand

Toevoeging faxnummer: Fax2email

€ 10,00 per maan

Toevoeging internationaal nummer

prijs is landafhankelijk

Tarieven gelden per maand, per mobiele telefoonaansluiting bij Yes Telecom

 

 
 

 

MKB'er

 

Yes Mobiel Kantoor - speciaal voor het MKB

Het paradepaardje waar hard aan gewerkt is de afgelopen periode, is Yes Mobiel Kantoor, speciaal voor het MKB. Yes Mobiel Kantoor is een toekomstgerichte hosted telefonie-oplossing met alle functionaliteiten van een telefooncentrale en dat op ieder willekeurig mobiel toestel. Naast optimale bereikbaarheid heeft de gebruiker beschikking over professionele functionaliteiten als belgroepen, tijdschakelingen en keuzemenu's. Bedrijven kunnen een forse besparing realiseren doordat er geen centrale, vaste toestellen en lijnen meer nodig zijn. Het product is eenvoudig aan- en uit te schakelen voor ieder afzonderlijke mobiele telefoonaansluiting. Via een speciaal ontwikkelde app kan de gebruiker eenvoudig zelf alles instellen en beheren en zelf kiezen of er uitgebeld wordt via het vaste - of het mobiele nummer. Ook doorschakelen tot er wordt opgenomen kan eenvoudig via de app worden ingesteld. Een speciale online beheertool biedt de telecombeheerder de mogelijkheid om toestellen en instellingen te beheren (of de mogelijkheid om dit te laten doen door de Business Partner). Functionaliteiten als keuzemenu's, wachtstanden, wachtmuziek, belgroepen en o.a. tijdschema's kunnen hier ingesteld worden.

 
  Yes Mobiel Kantoor  
 

 

Mobiel+

 

Voor slechts € 14,95 per maand heeft de gebruiker alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Dit zonder aansluitkosten en mét de mogelijkheid om naar wens uit te breiden met verschillende modules. Uniek is dat de zakelijke gebruiker direct kan uitbellen, zonder dat hier een app voor nodig is. Dit geldt ook voor het gebruik van een carkit. De intelligentie zit in het netwerk. "Yes Mobiel Kantoor is een echt MKB product. We hebben al eerder gezien dat het MKB zaken doet met het MKB, en dus met Yes. Wij concentreren ons op dit segment en we kunnen na 9 jaar ook met overtuiging zeggen dat we hierin gespecialiseerd zijn. Naast onze specialisme en de technische ontwikkelingen zoals vorig jaar de introductie van 4G, doet Yes het anders en verschijnt niet met een "me-too" product voor vast en mobiel. Juist in dit segment met zo'n 100.000 werkplekken ligt onze ambitie en veel speelruimte om ook hier klanten met de beste Service te voorzien", aldus Lothar Steegstra, Algemeen Directeur.

 
   

Tarieven Yes Mobiel Kantoor

 

Tarieven

Yes Mobiel Kantoor

€ 14,95 per maand

Yes Mobiel Kantoor Extra keuzemenu

€ 5,00 per maand

Yes Mobiel Kantoor Fax2email

€ 5,00 per maand

Tarieven gelden per maand, per mobiele telefoonaansluiting bij Yes Telecom

 

Starttarief: € 0,0693
Tarieven per minuut vast : € 0,05
Tarieven per minuut mobiel: € 0,09

 

Yes Mobiel+ is nu verkoopbaar en aan te sluiten via Connect2Yes. Aanvragen kunt u doen via onze Verkoop Binnendienst Afdeling.

 
   

Download nu de brochure

Bekijk de informatie video over Yes Mobiel Kantoor

Bekijk de webdemo

 
 

 

Iedere aansluiting is inclusief Yes E-view, de vernieuwde gratis kostenanalysetool

E-view

 
E-view

Naast de lancering van Yes Mobiel+ werd tijdens de roadshow Yes E-view geïntroduceerd. De vernieuwde kostenanalysetool is in juni live gegaan voor alle Yes klanten en wordt de komende maanden door verschillende mediakanalen in de spotlights gezet. Dé kostenanalyse tool speciaal voor klanten van Yes Telecom is de meest geavanceerde tool in de markt en gratis bij iedere aansluiting ongeacht het aantal.
Met E-view zijn klanten nog beter instaat écht inzicht te krijgen en kosten te besparen. Klanten hebben de mogelijkheid om altijd en overal kosteloos hun actuele verbruik te bekijken. Zodoende kan men écht kosten besparen door eenvoudig controle (blokkades, upgrades, analyses en alarmeringen) uit te oefenen bij excessief spraak- en of dataverbruik van hun medewerkers. Zo kan de zakelijke klant nu eindelijk anticiperen én actie ondernemen voordat hij zijn factuur ontvangt. "E-view heeft al verschillende klanten over de streep getrokken om te kiezen voor Yes, of bij Yes te blijven. We verwachten dan ook veel van onze vernieuwde kostenanalysetool. De komende periode zullen we zowel E-view als Yes Mobiel+ onder de aandacht brengen en hierbij u als Business Partner volledig ondersteunen", aldus Lothar Steegstra.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel