Voordeliger mobiel internet met Telfort Prepaid

Telfort verlaagt de prijzen voor zijn prepaid internetbundels. De prijzen van de Telfort prepaid bundels sluiten daarmee aan op de huidige markt waarin consumenten steeds meer op zoek zijn naar manieren om kosten te besparen en tegelijkertijd gebruik willen maken van snel internet. De internetbundel van 250 MB is verlaagd van 10 euro naar 8 euro, en de bundel van 500 MB van 15 euro naar 10 euro.

Er wordt tevens een nieuwe bundel van 1000 MB geïntroduceerd die 14 euro gaat kosten. Klanten die vanaf vandaag een nieuwe internetbundel aanschaffen, betalen de nieuwe prijs.  “Aangezien data steeds belangrijker wordt in het hedendaagse gebruik, is het een logische stap voor Telfort om daarop in te spelen door de prijzen voor de klant te verlagen”, licht Martine Husmann, directeur Telfort, toe.

Tevens verhoogt Telfort de internetsnelheid van alle prepaid-gebruikers naar 7 Mbit/s. De internet snelheid gaat van 2 Mbit/s naar 7 Mbit/s en wordt per vandaag voor alle prepaid-klanten van Telfort automatisch aangepast, ook als er al een internetbundel aan staat.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel