Vodafone viert kerst met klanten: onbeperkt data-gebruik op 25 en 26 december

Tijdens eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december 2014) kunnen Vodafone-klanten gratis en onbeperkt nationale data gebruiken. Handig voor mensen die een kerstboodschap willen versturen naar familie elders in het land, of aan het werk zijn tijdens de feestdagen. Uit onderzoek blijkt dat namelijk dat bijna de helft van de Nederlanders de kerstwens tegenwoordig verstuurt via de mobiele telefoon. Reden genoeg voor Vodafone om zijn klanten twee dagen gratis nationale data cadeau te geven. Klanten hoeven hier niets voor te doen.

Rob Shuter, CEO van Vodafone Nederland: "Afgelopen jaar hebben we veel tijd, geld en energie gestopt in het afronden van de landelijke 4G-dekking en het verder uitbreiden en verbeteren van 3G-dekking. Omdat met kerst veel mensen onderweg zijn, maar toch van het kerstgevoel willen meegenieten, hebben we besloten om onze klanten juist nu te laten profiteren van gratis mobiele data via ons netwerk.”

De verbruikte data zal niet in rekening worden gebracht. Vodafone Thuis, hollandsnieuwe, Scherp S en sommige machine-to-machine data zijn uitgesloten van de campagne, net als gebruik van data in het buitenland. Kijk voor alle voorwaarden op vodafone.nl/kerst.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel