Vodafone gooit alle remmen los op 4G

Vanaf 1 september biedt Vodafone alle huidige en nieuwe 4G-klanten altijd de maximaal beschikbare 4G-snelheid. Deze snelheden kunnen oplopen tot 75 Mbit/s (praktische downloadsnelheid 10-25 Mbit/s) en na de introductie van 4G+ dit najaar zelfs tot 200 Mbit/s (praktische downloadsnelheid 50-70 Mbit/s). Dit is de hoogst haalbare snelheid die klanten in Nederland kunnen ervaren op 4G. De nieuwe snelheden gelden voor zowel zakelijke als particuliere abonnementen en zijn ook voor Prepaid- en Hybride-klanten.

Rob Shuter, CEO van Vodafone Nederland: "Het aantal klanten met een 4G-abonnement en 4G-toestel in Nederland neemt snel toe, en in september hebben we een landelijk dekkend 4G-netwerk. We willen onze klanten de beste data-ervaring bieden en daarom gaan vanaf 1 september bij ons de remmen op 4G helemaal los: geen snelheidsverschillen meer in onze abonnementen en prepaid-oplossingen. Iedereen kan de maximaal haalbare snelheid ervaren.”

Fast Forward

De uitrol van en snelheidsverhoging op 4G zijn onderdeel van het Fast Forward-programma. Met Fast Forward innoveert Vodafone zijn netwerk voor technologieën zoals 4G en 4G+ en verbetert daarnaast het netwerk voor 2G en 3G. In september 2014 zal het 4G-netwerk van Vodafone landelijk dekkend zijn. Daarnaast vergroot Vodafone de capaciteit van het netwerk op drukke locaties met de inzet van small cells.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel