Vodafone geeft Netflix cadeau

De deur uit gaan zonder je film- of seriemarathon te onderbreken? Nieuwe én bestaande klanten van Vodafone kunnen vanaf 1 september zes maanden lang profiteren van een Netflix abonnement. Zo kun je zowel thuis als onderweg genieten van een gevarieerd aanbod aan series en films, zoals Orange is The New Black, House of Cards, Breaking Bad alsook de nieuwste Disney hit Frozen. Het is de eerste keer dat Netflix een samenwerking aangaat met een telecombedrijf in Nederland.

Het beste van entertainment en mobiel netwerk in één

De actie geldt voor alle nieuwe of verlengde Red, Red Super of Red Plus abonnementen en voor huidige klanten die de 1GB videobundel (á 10€ per maand) voor zes maanden activeren. Bij een 3G- of 4G-verbinding wordt er data uit de bundel gebruikt.

Bart Hofker, directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: “Met Netflix brengen we entertainment dichterbij en kan je overal series en films kijken. Eind september hebben we een landelijk dekkend 4G-netwerk, dus je hoeft niet bang te zijn voor onbedoelde cliffhangers.”

Er kan op twee apparaten tegelijkertijd Netflix gekeken worden. Klanten die nog niet over een telefoon met 4G beschikken kunnen ook via hun 3G-netwerk of via Wi-Fi gebruik maken van Netflix. De actieperiode loopt van september tot en met december 2014.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel