Vodafone Business Network Partners in de prijzen

Into Telecom uit Breda, Telecom Service Groep uit Leek en Dutchtel uit Breukelen zijn de winnaars van de Vodafone Business Partner Awards 2014. Into Telecom won in de categorie ‘Total Communications Partner’, Telecom Service Groep in de categorie ‘Solutions Partner’ en Dutchtel in de categorie ‘Connectivity Partner’. De winnaars ontvingen hun awards uit handen van Alexander Saul, directeur zakelijke markt bij Vodafone Nederland, tijdens het jaarlijkse Vodafone Business Partner event.

Vodafone-resellers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen mogen het predicaat ‘Vodafone Business Partner’ dragen. Dit staat garant voor hoge kwaliteit op het gebied van dienstverlening, kennis en advies. De partners die het meeste bijdragen aan kwaliteitsdoelstellingen zoals klanttevredenheid, mobiele dataoplossingen en vast-mobiel integratie, maken kans op de landelijke Vodafone Business Partner Award in hun categorie.

Into Telecom uit Breda won de award in de categorie ‘Total Communications Partners’ omdat het optimaal aansluiting vindt bij de behoefte van het mkb aan het integreren en versimpelen van hun vaste en mobiele telecommunicatie. Into Telecom wist haar klanten afgelopen jaar het beste te adviseren over het integreren van vaste en mobiele Vodafoneproducten en –diensten, met een sterke groei van het aantal ‘converged’ klanten en een hoge klanttevredenheid als resultaat.

Telecom Service Groep uit Leek won de award in de categorie ‘Solution Partners’ omdat het uitstekend wist in te spelen op de groeiende behoefte aan integratie van vaste en mobiele telefonie bij het mkb. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Leek onderscheidt Telecom Service Groep zich al jaren door voor klanten geïntegreerde oplossingen te ontwerpen, te implementeren en te ondersteunen.

Eén van de jongste Vodafone Business Network Partners, Dutchtel uit Breukelen, won de award in de categorie ‘Connectivity Partners’. Het bedrijf demonstreerde afgelopen jaar dat een ambitieuze strategie van samenwerken met Vodafone heeft geleid tot sterke groei. Nu gebeurt dat nog op de standaard Vodafoneproducten en -diensten, maar in de nabije toekomst zal Dutchtel zich verder gaan accrediteren om nog complexere oplossingen aan te kunnen bieden.

“De razendsnelle innovatie van ict en telecom vereist dat onze Business Partners continu op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, zodat ze het MKB daarover goed kunnen adviseren”, aldus Alexander Saul, directeur zakelijke markt bij Vodafone Nederland. “Telecom Service Groep, Into Telecom en Dutchtel hebben zich afgelopen jaar onderscheiden met hun kennis, expertise en dienstverlening en hebben daarmee de Vodafone Business Partner of the Year Award 2014 dik verdiend!”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel