Vodafone 4G nu landelijk dekkend

Vannacht zijn de laatste tien 4G-masten aangesloten op het mobiele netwerk van Vodafone. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de 4G-uitrol en met het aansluiten van de 4G-mast in Geldermalsen is landelijke dekking een feit. Klanten kunnen vanaf vandaag in meer dan 95% van Nederland supersnel 4G ervaren. In de komende maanden wordt het netwerk verder geoptimaliseerd om de snelheid, capaciteit, dekking en daarmee de ervaring binnenshuis verder te verbeteren. Om landelijke dekking te vieren, mogen nieuwe of verlengende klanten de 4G-snelheden (praktische downloadsnelheid variërend tussen 10 en 25 Mbit/s) één maand lang onbeperkt uitproberen.

Rob Shuter, CEO Vodafone Nederland: “Het landelijk dekkend aanbieden van 4G is een belangrijke mijlpaal voor Vodafone. Een modern netwerk is echter nooit af. We bieden betere 4G-ervaringen op drukbezochte plekken in Nederland via zogenaamde small cells in bijvoorbeeld bushokjes en lantaarnpalen en we zijn druk bezig met het uitrollen van 4G+, een nieuwe mobiele technologie waarbij twee verschillende 4G-frequentiebanden samensmelten in één nóg snellere dataverbinding”.

4G+ nu al in Amsterdam
Op dit moment is de geoptimaliseerde versie van 4G, 4G+, al beschikbaar in Amsterdam en nog voor april 2015 in ruim 50 steden. Iedere 4G-klant kan kosteloos gebruik maken van 4G+, de enige vereiste is een 4G+ ondersteunend toestel.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel