UPC Mobiel beschikbaar voor alle UPC-klanten

logo UPC

UPC Mobiel is vanaf 16 december 2014 beschikbaar voor alle UPC-klanten via www.upc.nl/mobiel, de UPC-winkels en de klantenservice per telefoon. UPC Nederland introduceerde in oktober UPC Mobiel voor een deel van haar klanten. Om ervoor te zorgen dat de dienst optimaal werd ingevoerd koos UPC voor een gefaseerde aanpak. Nu is UPC Mobiel voor alle UPC klanten beschikbaar. Het aanbod van UPC Mobiel bestaat uit drie SIM-only abonnementen met veel data en iets nieuws in de Nederlandse markt: de mogelijkheid de bundels te delen met anderen, bijvoorbeeld gezinsleden. De behoefte aan het UPC Mobiel-aanbod wordt onderstreept door de positieve reacties van de UPC-klanten.

UPC Mobiel
UPC Mobiel bestaat uit drie SIM-only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn: Basis, Meer en Eindeloos. Het basisabonnement kost €12,50 per maand. Hiervoor krijgen klanten 100 belminuten, 300 MB aan data en gratis SMS. Voor €20,- per maand biedt het abonnement ‘Meer’ 400 belminuten, 1.500 MB data en gratis SMS. Met het abonnement ‘Eindeloos’ kunnen klanten voor €35,- per maand onbeperkt bellen, gebruik maken van 4000 MB data en gratis SMS.

Voor alle abonnementen geldt de mogelijkheid de bundel te delen: voor €10,- per maand per extra simkaart kunnen maximaal vier extra gebruikers toegevoegd worden aan de bundels. Zo kunnen bijvoorbeeld familieleden samen een abonnement delen. De abonnementen zijn verkrijgbaar via http://www.upc.nl/mobiel, alle UPC winkels en de klantenservice per telefoon.
Strategie

De introductie van UPC Mobiel past in de strategie van UPC om steeds meer diensten aan te bieden die inspelen op de behoefte bij klanten om zelf te kunnen bepalen wat, waar, wanneer en via welk apparaat zij internetten, televisie kijken of bellen. Eerder introduceerde UPC al WifiSpots waardoor haar klanten toegang kregen tot meer dan 500.000 Wifi-locaties buitenshuis. In mei van dit jaar volgde de Horizon Go-app en website waarmee klanten overal in Nederland online televisie kunnen kijken en gebruik kunnen maken van de on demand dienst MyPrime.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel