Truphone komt met wereldbundel

Truphone, de zakelijke mobiele provider voor internationaal bellen en internetten, introduceert een echt wereldwijd abonnement genaamd Truphone World. Daarmee is Truphone de eerste provider die binnen één bundel dataroaming en hoge internationale belkosten afschaft in 66 landen. Truphone klanten kunnen met dit abonnement hun mobiele apparaten in 66 landen op precies dezelfde manier gebruiken als in Nederland, met lokale gespreks- en datakwaliteit. Daarnaast kunnen bedrijven met Truphone makkelijker internationaal samenwerken in meer dan 200 landen wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Truphone World
Truphone World[1] biedt zakelijke gebruikers financiële voordelen in 66 landen waaronder heel Europa, de Verenigde Staten, Mexico, Japan, Singapore, China, Rusland en Brazilië. Samen vertegenwoordigen deze 66 landen meer dan 70 procent van alle internationale reisbestemmingen[2]. Truphone World overstijgt hiermee de voordelen die de EU-regulering voor roaming biedt aan internationale reizigers, doordat hier niet alleen binnen Europa voordeel kan worden behaald, maar juist ook in de rest van de wereld. Iedere belminuut, SMS of MB die in één van deze 66 landen wordt verbruikt, is vanaf 2 juni onderdeel van de wereldbundel, waardoor gebruikers altijd en overal ter wereld kunnen profiteren van lage en voorspelbare tarieven.

Vooruitlopend op de groeiende vraag naar internationale abonnementen biedt Truphone haar klanten als eerste provider grotere bel- en databundels die oplopen tot een halve terabyte.

De Truphone Zone
Binnen de 66 landen van Truphone World bevindt zich de Truphone Zone[3] die bestaat uit acht landen. In deze Truphone Zone zijn gebruikers ‘lokaal vertegenwoordigd’, doordat ze tot wel acht internationale nummers op één enkele simkaart hebben. Contactpersonen die zich bevinden in de Truphone Zone bereiken Truphone-klanten op hun lokale nummer en betalen dus ook lokale tarieven, ongeacht waar ter wereld de Truphone-klant zich op dat moment bevindt. Alle nummers zijn altijd actief en gekoppeld aan één voicemail-box.

Rob van Velzen, Managing Director Nederland: “We zijn een jaar geleden gestart in Nederland en zijn enorm trots deze grote aankondiging te kunnen doen vandaag. De ontwikkelingen in de telecommarkt gaan hard en wij laten met dit abonnement zien dat we niet afhankelijk zijn van de EU-regulering en bedrijven snel en flexibel kunnen ondersteunen bij het internationaal zakendoen.”

James Tagg, Chief Technology Officer en oprichter van Truphone: “De Truphone-simkaart is het hart van ons high performance-netwerk dat de helft van de wereld bestrijkt. Mobiele telefoons moeten op dezelfde manier werken als het internet; zonder rekening te houden met de internationale grenzen. Truphone World zou de manier waarop bedrijven zich internationaal gedragen wel eens fundamenteel kunnen veranderen."

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel