Truphone is lekker bezig

Truphone, de telecomprovider voor internationaal bellen, is genomineerd voor de GSMA Global Mobile Award in de categorie ‘Best Enterprise Mobile Service’. Daarnaast sleepte Truphone deze maand nog drie andere belangrijke nominaties in de wacht.

Best Enterprise Mobile Service
Truphone is met nog vier andere organisaties, uit meer dan 680 inschrijvingen, genomineerd voor de prestigieuze award in de categorie ‘Best Enterprise Mobile Service’. De GSMA Global Mobile Awards worden dinsdag 25 februari 2014 uitgereikt tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Drie andere nominaties
Naast de nominatie voor de GSMA Global Mobile Award werd Truphone ook genomineerd voor drie andere belangrijke prijzen:

  • Telecoms.com nomineerde Truphone voor MVNO van het jaar  
  • FSTech Awards 2014 nomineerde Truphone Mobile Recording in de categorie ‘Online/Mobile Provider of the Year’. Drie van de vijf grootste banken in de wereld maken al gebruik van deze toepassing
  • Finovate Europe 2014 Conference heeft Truphone geselecteerd deel te nemen aan dit prestigieuze congres

Steve Robertson, Chief Executive bij Truphone: “We hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt om ‘s werelds eerste mobiele netwerk provider te zijn die ervoor zorgt dat medewerkers optimale performance behouden, ook in het buitenland. Truphone onderscheidt zich van andere bedrijven en zorgt ervoor dat organisaties internationaal ‘connected’ en productief zijn. Dat we deze maand genomineerd zijn voor vier vooraanstaande prijzen geeft aan dat we op de goede weg zijn.”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel