Truphone het netwerk zonder roamingskosten opnieuw partner van Caterham F1 team

Truphone meldt  trots dat zij voor het tweede achtereenvolgende jaar de officiële mobiele telecompartner van het Caterham F1 team zijn. Truphone voorziet het Caterham F1 Team mobiele telecommunicatiediensten en -toestellen. Zij bieden het team concurrentievoordeel met onze gepatenteerde technologie en de communicatie tijdens de internationale reizen wordt een stuk eenvoudiger.

Internationaal reizen

 Het Caterham F1 Team reist over de hele wereld voor de GP-races. Tijdens de 19 Grand Prixs die 2014 gehouden worden, maakt het team intensief gebruik van het internationale mobiele netwerk van Truphone. Zo kan het GP-team over de hele wereld bellen en gebeld worden en is interactie met het hoofdkwartier - in het Leafield Technical Centre in Oxfordshire - altijd en overal mogelijk.


Lage kosten, efficiente mobiele communicatie

Het mooiste compliment komt toch van de klant zelf, daarom laten we Bill Peters, Head of IT van de Caterham Group aan het woord: “Sinds we met Truphone samenwerken zijn onze mobiele gesprekskosten omlaag gegaan en is de efficiëntie van onze mobiele communicatie aanzienlijk verbeterd. Ik ben dus zeer verheugd dat ons partnership in 2014 voorgezet wordt zodat het dedicated support team nog meer innovatie en efficiëntie kan toevoegen met een service die al van wereldklasse is."

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel