Truphone breidt channel-tea uit

Jens heeft veel ervaring in de telecomsector. Hij startte zijn carrière in 2001 bij Road Phone dat later The Phone House Business Centers werd. Hierin was hij werkzaam in diverse sales-rollen, zowel binnen- als buitendienst. Na The Phone House maakte hij de overstap naar T-Mobile Netherlands B.V. als Partner Manager B2B. Tot zijn start bij Truphone was hij werkzaam bij MBC als franchisenemer.

Bouten begon zijn carrière in 2001 bij Dutchtone, dat later Orange werd. Bouten was werkzaam bij Customer Service gericht op consumenten, waarna hij de overstap maakte naar de overheidsdesk en retail support. Na Orange switchte hij naar IT, bij SCC Services B.V. als Marketing & Program manager. Na vier jaar ging Ruud aan de slag als Product Marketeer bij QIPtree, dochter van het voormalige Qurius. Tot zijn overstap naar Truphone was hij werkzaam als Marketeer Unified Communications bij Ingram Micro.

Rob van Velzen, Managing Director Truphone Nederland: “Truphone heeft zich in het afgelopen jaar enorm ontwikkeld. We zijn uitgegroeid tot een mobiele provider die internationale zakenreizigers vrijheid biedt door hoge kwaliteit roaming in het buitenland te realiseren, zonder onverwachte kosten. We zijn er van overtuigd dat Jens en Ruud een goede bijdrage leveren aan het opzetten van de marketingactiviteiten voor én in samenwerking met onze partners om onze positie op de zakelijke markt nog verder te versterken.”

Jens Leers over zijn aanstelling: “Truphone is een jong bedrijf met gedreven medewerkers en juist die gedrevenheid zorgt voor heel veel energie. Truphone vertaalt diezelfde gedrevenheid door in het aanbod voor partners. Truphone biedt bijvoorbeeld wereldwijd één contract voor meerdere vestigingen van een bedrijf.”

Ruud Bouten: “Onze partners kunnen zelf bepalen welke service ze leveren bij de producten. We gaan als Truphone veel mooie dingen doen. Hier bedoel ik niet alleen de gezamenlijke marketingactiviteiten voor het kanaal, maar ook mèt het kanaal.”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel