Tijdens WK gratis TV kijken via 4G bij Vodafone

Vanavond om 21:00 uur treedt in het Braziliaanse Salvador ons Oranje aan tegen de Spanjaarden en zit heel Nederland aan de buis gekluisterd. Mochten er Vodafone-klanten tóch nog onderweg zijn, dan hoeven zij geen seconde te missen. Vanaf vandaag kunnen Vodafone klanten in Nederland namelijk de gehele maand gratis en onbeperkt televisie via 4G bekijken. Naar Nederland 1, 2 en 3, 24kitchen, CNN en National Geographic.

Henk Hagoort, Voorzitter Raad van Bestuur NPO “We zijn als aanjager van innovatie trots op Vodafone's introductie van mobiele tv via 4G.De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) verbindt je met de wereld om je heen! Ook als je in de trein zit of op het gras in een park ligt.”

Bart Hofker, directeur consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: "Voor ons is dit een spannende tijd. Dit is namelijk de eerste keer is dat wij onze klanten massaal via 4G de mogelijkheid geven om live TV in hoogwaardige kwaliteit te bekijken. Wij hebben daarom besloten om tijdens deze WK-maand de dienst kosteloos aan te bieden. Zo kunnen onze klanten alle wedstrijden van het WK overal in Nederland bekijken."

Via de mobiele pagina mobiletv.vodafone.nl kunnen klanten op hun mobiel naar onder andere de zenders van de NPO (Nederland 1,2 en 3), CNN, 24Kitchen en National Geographic kijken. Het datagebruik voor het bekijken van de televisieprogramma’s gaat niet af van de databundel. De eerste maand is gratis en tot 3 dagen voor het einde van de maand vrij opzegbaar. Als je de dienst niet stopzet blijf je voor € 7,95 per maand de dienst behouden, en ook dat is maandelijks opzegbaar.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel