Telecombinatie Zakelijk nu ook distributeur voor Ziggo

Telecombinatie Zakelijk en Ziggo zijn een samenwerking aangegaan. Als distributeur zal Telecombinatie Zakelijk het portfolio van Ziggo in de zakelijke markt via haar partners aan gaan bieden. Hiermee heeft Telecombinatie Zakelijk het meest uitgebreide netwerkportfolio van Nederland.

Voorkeur voor partner in eigen regio

Over de samenwerking zegt Tim Wolff,  Director  Small & Medium Business van Ziggo: “In de MKB-markt doen de meeste klanten bij voorkeur zaken met een telecompartner in de eigen regio. Telecombinatie heeft een succesvol netwerk van telecompartners met een landelijke dekking, maar vanuit een regionale benadering. Wij denken via Telecombinatie onze zakelijke klanten het gemak en de service te kunnen bieden die nodig zijn om onze positie in het midden- en kleinbedrijf te versterken.” 


Telecombinatie Zakelijk verbreedt portfolio

“Ziggo heeft voor de zakelijke markt een flexibel, laagdrempelig en compleet aanbod op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet en alles-in-één, wat een mooie toevoeging is op ons huidige aanbod.” aldus Herwin van der Kamp, directeur van Telecombinatie. “De uitbreiding met Ziggo maakt onze toegevoegde waarde als onafhankelijke aanbieder nog groter.”

Telecombinatie speelt in op de trend waarin vaste en mobiele telefonie naar elkaar toe groeien en is daarom voorbereid op de toekomst. Telecombinatie Zakelijk biedt een totaaloplossing voor de MKB-markt. Met uitgebreide support en partnerondersteuning en een breed en onafhankelijk portfolio op het gebied van vaste en mobiele telefonie, vast en mobiel in één, internet en Cloud.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel