Telecombinatie wordt Youfone Click & Collect afhaalpunt

Telecombinatie en Youfone zijn een vergaande samenwerking aangegaan. Niet alleen breidt Telecombinatie haar portfolio uit met Youfone, vanaf vandaag kunnen klanten die op Youfone.nl bestellen er ook voor kiezen om hun bestelling op te halen in een Telecombinatie winkel. Ideaal als je bijvoorbeeld je sim only direct wil laten installeren.

De keus is aan de klant

“We merken dat een substantieel deel van onze klanten behoefte heeft aan de service in de winkel. Nu kunnen we onze klanten deze keuze bieden. Telecombinatie is een steeds groter wordende, landelijk dekkende winkelketen, waarbij service voorop staat. Voor ons een fijne partner dus om deze samenwerking mee aan te gaan.” aldus Valentijn Rensing, directeur van Youfone Nederland.

Mooie uitbreiding portfolio

“Wij zijn blij met Youfone als uitbreiding op ons portfolio”, zegt Herwin van der Kamp, algemeen directeur van Telecombinatie. “We willen onze klanten zo goed mogelijk onafhankelijk advies geven. Youfone heeft een zeer goed geprijsd sim only aanbod, beschikbaar op het betrouwbare KPN netwerk. Voor veel klanten zal Youfone dus een interessante optie zijn. Daarnaast laten we de Youfone klanten natuurlijk graag kennismaken met de toegevoegde waarde van onze winkels. Al onze winkels worden gerund door zelfstandig ondernemers, die echt dat stapje extra zetten voor hun klanten. Je kunt altijd langskomen en we helpen je graag.”

De Telecombinatie winkels zijn vanaf nu officieel Youfone Click & Collect servicepunt. Ook klanten in de winkel kunnen per direct een Youfone sim only afsluiten, tegen dezelfde scherpe prijzen als online. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel