Tele2 zoekt testers voor haar nieuwe online TV-platform

Tele2 zoekt tweehonderd testpersonen voor een geheel nieuw Online TV-platform. In de loop van dit jaar kunnen alle Interactieve TV-klanten van Tele2 namelijk thuis via hun smartphone of tablet tv kijken. Om er zeker van te zijn dat deze dienst zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de klant, zoekt Tele2 nu enthousiaste klanten die willen helpen bij de verdere ontwikkeling van de nieuwe app. 

Ongestoord tv-kijken overal in huis
Het is zo langzamerhand een nostalgisch beeld aan het worden, met z’n allen ’s avonds op de bank kijken naar Studio Sport, een grote spelshow met Ron Brandsteder of een serie waar heel Nederland tegelijk op afstemt. Het kijkgedrag van Nederlanders is drastisch veranderd, niet alleen vermengen we traditionele tv naadloos met HBO, Netflix en Youtube. We raken er ook steeds meer aan gewend dat we in een en dezelfde ruimte tegelijkertijd verschillende dingen kunnen bekijken. In de gesprekken die Tele2 regelmatig met haar klanten heeft, komt dan ook duidelijk de wens naar voren om naast de centrale tv ook op andere apparaten populaire tv-zenders, films of series te kunnen bekijken.

Testperiode met klanten
Tele2 heeft op basis van die wensen een app ontwikkelt waarmee in het hele huis op tablets en smartphones tv gekeken kan worden. Deze week ontvangen alle Interactieve TV-klanten van Tele2 een uitnodiging om deel te nemen aan een test. Uit de aanmeldingen selecteert Tele2 tweehonderd klanten met verschillende apparaten en besturingssystemen, die de komende periode de app gaan testen. De testers ontvangen regelmatig vragen over het gebruik van de app. De terugkoppeling wordt verwerkt in de uiteindelijke versie van de Online TV-app die in de loop van het jaar zal worden gelanceerd, de timing hiervan hangt natuurlijk af van de reactie van de eerste testers.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel