Tele2 vanaf maart 4G zonder extra kosten voor haar klanten

Neil Armstrong, Christoffel Columbus, Abel Tasman, Willem Barentsz, een paar van ‘s werelds meest bekende pioniers, zij ontdekten tijdens hun reizen nieuwe werelden en verkenden daar nieuwe mogelijkheden. Tele2 maakt op dit moment een reis die in zekere mate vergelijkbaar is met de avonturen van deze beroemde mensen. We zijn de allereerste telecom operator in de wereld die een 4G-only netwerk bouwt. Op 1 januari 2015 hebben wij de dekking buitenshuis aangezet in een groot gebied tussen Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Momenteel testen en verkennen al onze 1000 medewerkers dit nieuwe netwerk. Zodat we er zeker van kunnen zijn dat wij vanaf maart, als onze zakelijke en consumenten klanten worden overgezet naar ons nieuwe 4G-netwerk, in het dekkingsgebied de allerbeste gebruikservaring kunnen bieden. Vanaf dat moment wordt 4G geïntegreerd in onze bestaande mobiele abonnementen, al onze klanten kunnen dan zonder extra kosten binnen- en buitenshuis gebruik gaan maken van ons 4G-signaal.

En voor de bedrijven die echt niet kunnen wachten tot maart en nu al de buitenshuis dekking van ons netwerk willen gaan gebruiken, biedt Tele2 het pioniers pakket. Uiteraard is de enige geschikte telefoon voor echte ontdekkingsreizigers een Samsung Galaxy S5 Gold, dus daar hebben we alvast voor gezorgd. Zoals in de geschiedenis vaak is gebleken, zijn ontdekkingsreizen erg duur, maar zij effenen het pad voor alle die volgen zodat zij kunnen profiteren van alle nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden. En in ons geval profiteren onze klanten hier al in maart van.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel