Tele2 gaat MDM-oplossingen aanbieden

Tele2 bouwt door heel Nederland aan haar eigen nieuwe mobiele 4G-netwerk. Van oudsher staat Tele2 op de zakelijke markt bekend als een aanbieder van vaste diensten. Maar de laatste maanden neemt ook de groei van het aantal zakelijke mobiele klanten steeds verder toe. Hiermee groeit ook de verscheidenheid aan wensen, het gaat verder dan alleen connectiviteit. Om volledig tegemoet te kunnen komen aan de vraag van klanten, heeft Tele2 haar service uitgebreid met mobile device management. Deze service wordt geleverd in samenwerking met de gespecialiseerde partner e-office.

Fedor Hoevenaars, managing director voor de zakelijke markt: “We zien dat organisaties hun medewerkers meer en meer flexibiliteit bieden. De werknemers verwachten dan vervolgens dat zij overal kunnen werken, maar hierbij moet de bedrijfsveiligheid uiteraard worden gewaarborgd. Om bedrijfsnetwerken te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang is een goede MDM-oplossing echt een noodzaak. Door onze samenwerking met e-office kunnen we onze klanten hier nu een complete oplossing op maat voor bieden.”

Thierry Lammers, directeur e-office: “Tele2 is heel gedreven bezig met het positioneren van hun 4G (mobiele) netwerk in het zakelijke segment en werkt open en helder samen met partners. Dat past goed bij hoe wij onze klanten willen bedienen dus we verheugen ons op de samenwerking. ”

e-office heeft een schat aan ervaring opgebouwd met MDM, de afgelopen jaren levert het de producten en diensten van BlackBerry, Good Technology, MobileIron en IBM Firelink. Deze producten bieden naast beheer- en beveiligingsmogelijkheden ook prima uitbreidingsmogelijkheden voor het mobiel maken van bedrijfsprocessen door middel van apps. Klanten kunnen hierdoor beter inspelen op de veranderende behoefte in hun organisatie. Tele2 en e-office hebben een overeenkomst gesloten om zakelijke klanten van Tele2 naast de bekende telecom-diensten ook mobile device management (MDM) producten en diensten te leveren, variërend van advies, installatie, licenties tot het dagelijks beheer.

Tele2 bouwt haar diensten en services voor de zakelijke markt uit op basis van de behoeften van haar klanten. De connectiviteit via de eigen vaste en mobiele nationale netwerken wordt uitgebreid met allerlei universele en branche specifieke oplossingen. Hiervoor werkt Tele2 samen met tal van waarde toevoegende partners zoals e-office voor MDM en StartReady voor Lync oplossingen.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel