T-Mobile verhoogt de snelheid van mobiel internet in heel Nederland

T-Mobile verhoogt de snelheid van mobiel internet in heel Nederland. Klanten met een abonnement krijgen in de komende weken toegang tot een hogere snelheidslimiet van 15 Mbps, waardoor mobiel internetten makkelijker en sneller wordt. Concreet betekent dit dat klanten die nu nog een abonnement hebben met een lagere snelheid (bijv. 384 Kbps) uiterlijk eind juli automatisch worden overgezet op de hogere snelheid. De snelheidsverhoging is gratis voor alle particuliere en zakelijke klanten met een abonnement.

Marco Kind, Directeur Consumer bij T-Mobile: “Onze klanten maken steeds vaker en intensiever gebruik van hun smartphone. Daarom investeren we fors in de volledige modernisering van ons mobiele netwerk. Hierdoor kunnen we vanaf vandaag de snelheid van mobiel internet voor bestaande abonnementsklanten fors verhogen. Vooral bij het bekijken van video’s en luisteren naar streaming muziek, zoals via Deezer, zullen klanten dat gaan merken. Iedereen profiteert , dus ook klanten die nog niet op ons 4G-netwerk zitten.”

Over de hogere snelheid

De hogere internetsnelheid die klanten in praktijk gaan halen is mede afhankelijk van de huidige snelheid die de klant heeft, het mobiele toestel dat ze gebruiken en de locatie. Meer informatie over dit onderwerp is hier te vinden.

Samen Meer Bereiken

Het verhogen van de snelheid van mobiel internet voor abonnementsklanten is onderdeel van Samen Meer Bereiken. Dit netwerkmodernisatie programma bestaat uit drie onderdelen en heeft als doel mobiel internet stabieler en sneller te maken voor alle klanten. Ten eerste worden forse verbeteringen doorgevoerd op het 3G-netwerk, waardoor klanten profiteren van verbeterd bereik binnenshuis. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw en supersnel 4G-netwerk. Ten slotte verbetert T-Mobile het mobiele bereik op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions en tijdens evenementen.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel