T-Mobile verbetert geluidskwaliteit met HD Voice

T-Mobile voert momenteel een grootschalige test uit om klanten sterk verbeterde mobiele geluidskwaliteit te geven. Hierbij maakt T-Mobile gebruik van HD Voice. Deze techniek staat nu aan op plaatsen waar het netwerk van T-Mobile volledig is gemoderniseerd. Klanten met een geschikt toestel kunnen de verbeterde geluidskwaliteit nu al merken. Het gebruik van HD Voice is gratis.

Lampros Iskos, Directeur Technology bij T-Mobile: “Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten betere kwaliteit te geven. Zo bouwen we volop aan het snelste 4G-netwerk en verbeteren we het mobiele bereik binnenshuis. Daarnaast zijn we nu bezig om de geluidskwaliteit van mobiel bellen te verbeteren. Met HD Voice lijkt het alsof je naast iemand in een ruimte staat als je een mobiel gesprek voert. Het stemgeluid is veel natuurlijker en er is letterlijk minder ruis op de lijn. Ik ben er zelf erg enthousiast over, maar ben vooral geïnteresseerd in de mening van onze klanten. Daarom gaan we de komende periode actief in gesprek met onze klanten om hun ervaringen te horen, onder meer via het T-Mobile Forum.”

Samen Meer Bereiken

HD Voice van T-Mobile is onderdeel van Samen Meer Bereiken. Het netwerkmodernisatie programma bestaat uit drie onderdelen. Ten eerste worden forse verbeteringen doorgevoerd op het 3G-netwerk, waardoor klanten profiteren van verbeterd bereik binnenshuis. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw supersnel 4G-netwerk. Ten slotte verbetert T-Mobile het mobiele bereik op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions en tijdens evenementen.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel