T-Mobile geeft inzicht in aantal reparaties bij partner Dynafix

Het kan je zomaar overkomen: je telefoon gaat kapot. Heel vervelend natuurlijk. Gelukkig is je telefoon vaak snel te repareren. In sommige gevallen is het mogelijk de problemen gemakkelijk zelf te verhelpen. Dan hoeft je toestel ook niet opgestuurd te worden. Vandaag nemen we je mee voor een kijkje in de keuken bij het reparatiecentrum. Ook krijg je handige tips voor het gebruik van je mobiele telefoon. 

‘70.000 reparaties’
Kort geleden hebben we - een paar werknemers - een groepje van onze Klant Experts meegenomen naar Dynafix. Dit is het bedrijf waar alle reparaties voor T-Mobile worden uitgevoerd. We deden dit om onze klanten een beter beeld te geven over wat er echt achter de schermen plaats vindt. Ook was het doel meer informatie geven over wat je zelf kan doen om een reparatie te voorkomen. Wist je dat jaarlijks ongeveer 70.000 mobiele telefoons worden gerepareerd? Ruim 85% hiervan wordt binnen de garantie gemaakt. Tegelijkertijd blijkt dat in ruim 14.000 gevallen het probleem met een simpele software update opgelost kan worden.

‘Selfservice’
Je controleert gemakkelijk op onze website of je het probleem met je telefoon zelf kunt oplossen. Zo vind je op onze selfservice-pagina de mogelijkheid om handige tips te krijgen die voor jouw telefoon van toepassing zijn. Je vult hiervoor het IMEI-nummer van je toestel in of je zoekt op basis van het merk en model. Het is hierbij belangrijk dat de laatste beschikbare software op je mobiel staat. Controleer dit dus vooraf. Is er een software update beschikbaar? Voer deze gemakkelijke update dan uit. Vaak zullen de problemen dan verholpen zijn. Op deze wijze verbeter je de batterijduur, verhelp je het vastlopen van je telefoon en los je gemakkelijk problemen met WiFi op. 

Is het nog niet gelukt je probleem op te lossen? In My T-Mobile meld je jouw defecte telefoon eenvoudig aan voor reparatie, tevens kun je hier de status van je reparatie terug vinden. Ook hebben we twee handige documenten opgezocht die je wellicht kunnen helpen een toekomstige reparatie en waterschadete vermijden.
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel