SpeakUp komt met 'Roam like Home' abonnement

Naar verwachting zullen roaming tarieven in landen van de Europese Unie op 15 december 2015 helemaal afgeschaft zijn. Maar SpeakUp wil hier niet op wachten en komt nu al met de dienst 'Roam Like Home'. 'Roam Like Home' is een EU-abonnement waarvoor je slechts vijf euro per maand extra betaalt, bovenop je huidige abonnement.

Voor dat bedrag kun je, gewoon binnen je eigen bundel, altijd en overal in de hele EU bellen, sms'en of data verbruiken. Eurocommissaris Neelie Kroes heeft al jaren het doel om roaming tarieven af te schaffen. Als er geen rare dingen gebeuren moeten over een kleine anderhalf jaar de tarieven voor roaming gelijk zijn getrokken met de tarieven van het thuisland. 

SpeakUp gaat klanten nu al aanbieden om zorgeloos bellen, sms'en en internetten terwijl ze in het buitenland zijn. Veel operators hebben add-on bundels waarmee je ook voor een bepaald bedrag je mobiele telefoon kunt gebruiken in het buitenland. Het verschil is dat ‘Roam Like Home’ van SpeakUp veel meer gemak met zich meebrengt. Je hoeft niet meer ad hoc iets aan te schaffen. Bovendien is het bij standaard bundels zo dat je goed in de gaten moet houden of je niet over je limieten gaat. Want daarna betaal je vaak het maximale tarief. Bij 'Roam Like Home' blijven dezelfde voorwaarden en tarieven van kracht die in Nederland ook geldig zijn. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel