Slimme KPN app maakt van je smartphone een huistelefoon

KPN komt als eerste in Nederland met een handige app waarmee klanten via Wi-Fi thuis met hun smartphone via de vaste aansluiting kunnen bellen tegen het lagere vaste tarief. Ook biedt het extra gemak voor KPN klanten omdat zij telefoonnummers alleen nog hoeven opslaan op hun smartphone nu zij deze ook als huistelefoon kunnen gebruiken

De app is vanaf 1 oktober gratis te downloaden in de Google Play store en bij installatie moet de smartphone verbonden zijn  met het Wi-Fi netwerk thuis. De KPN Bellen app is vooralsnog alleen beschikbaar voor Android. Versies voor de andere besturingssystemen zullen volgen.

Klanten met een KPN Internet+Bellen Thuis of KPN Alles-in-1 Thuis abonnement met een Android smartphone (versie 2.3 of hoger) kunnen gebruik maken van de KPN Bellen app. Zij hebben geen aparte huistelefoon meer nodig. En als klanten een BelOnbeperkt belbundel hebben bellen zij zelfs onbeperkt naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers. De KPN Bellen app is op meerdere Android smartphones en/of tablets gratis te installeren. De meeste KPN Experia Boxen (modems) zijn geschikt.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel