Samsung Galaxy Note Egde exclusief bij T-Mobile

Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy Note Edge exclusief bij T-Mobile te verkrijgen. Deze revolutionaire smartphone met gebogen scherm en slimme rand is in Nederland gelimiteerd verkrijgbaar en wordt alleen door T-Mobile verkocht. Voor de liefhebbers is er tot 4 janauri een speciale introductieactie; van 25% korting met een 2-jarig abonnement.

Nu met speciaal introductieaanbod: 24 maanden 25% korting op je abonnement!

T-Mobile en Samsung bieden vanaf 8 december een exclusief aanbod op de Samsung Galaxy Note Edge. Deze revolutionaire smartphone met gebogen scherm en slimme rand is slechts in een gelimiteerd aantal verkrijgbaar in Nederland en wordt exclusief in combinatie met T-Mobile verkocht. Profiteer tot en met 4 januari van onze introductieactie: 24 maanden 25% korting op je abonnement!

24 maanden 25% korting op je abonnement i.c.m.:

  • 2-jarig Stel Samen 5GB + Onbeperkt Bellen abonnement van € 69,- voor € 51,75 p/mnd.
  • Samsung Galaxy Note Edge eenmalig € 199,95.
  • Beperkt verkrijgbaar in Nederland, Op=Op.
  • Ontvang direct korting op je nieuwe Samsung Galaxy Note Edge bij inruil van je oude toestel.
Note Edge: Tot op het randjePremium beeldkwaliteit

Note Edge: Tot op het randje

De zogenaamde ‘Edge’ geeft je toestel een heleboel nieuwe mogelijkheden. Zo kan je een video op je scherm bekijken en tussendoor niet gerstoord worden door binnenkomende notificaties. Deze komen via de rand  binnen. Ook kan je je populairste apps bedienen, zelfs als je toestel-cover gesloten is. Je kunt je smartphone nog persoonlijker maken door de rand te personaliseren.

Premium beeldkwaliteit

Het toestel is oogverblindend scherp, vanwege het 5,6 inch QUAD HD+ Super Amoled-scherm dat de Samsung Galaxy Note Edge heeft. Bekijk nu je foto’s en video’s in extreme kwaliteit, alsof je het afgebeelde moment in het echt beleefd. Daarnaast is het scherm geschikt om websites te bezoeken of the gebruiken als e-reader.

Work Hard, Play Hard

Work Hard, Play Hard

Of je het toestel nu zakelijk of privé gebruikt, voor beide is het geschikt. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig een foto maken van aantekeningen op een bord en deze naar tekst kopiëren. Door de lange batterijduur kan je daarnaast extra lang genieten van de filmpjes en foto’s op je toestel. Is de batterij toch leeg? Dan laad je hem eenvoudig en snel weer op (50% binnen het half uur) en kan je het toestel gebruiken in de Ultra Power Saving Mode.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel