Robin Mobile weer de beste!

Voor de tweede maand op rij krijgt mobiele provider Robin Mobile een 9,2 van de Consumentenbond in een vergelijking van mobiele abonnementen. Daarmee laat de protestprovider de grote, gevestigde aanbieders van mobiele telefonie ver achter zich. Consumenten kunnen via Robin Mobile zonder contract echt onbeperkt mobiel internetten, SMS’en en bellen voor een vast bedrag per maand.

Mobiele ProviderMonitor
De Consumentenbond test vanaf december 2011 mobiele providers en abonnementen op basis van voorwaarden en tarieven. De Mobiele ProviderMonitor geeft aan welke mobiele abonnementen het meeste waar voor hun geld leveren en hoe de abonnees over hun aanbieder oordelen.

Het totaaloordeel is opgebouwd uit vier subonderdelen: algemene aspecten, bellen, sms en internet. Als er een voordeelbundel voor bellen, sms'en of internetten van toepassing is, dan weegt deze zwaarder mee in het totale testoordeel.

Testoordeel
De nieuwste testresultaten laten zien dat de protestprovider net als in de maand september een 9,2 krijgt voor het aanbod ‘Robin Mobile ECHT ONBEPERKT’. Opvallend is dat de grote mobiele aanbieders op niet hoger dan de zesde en zevende plaats eindigen.

Waardering is kroon op het werk van Robin Mobile
Het goede nieuws komt volgens Wilfred Rottier, oprichter en eigenaar van Robin Mobile, niet helemaal als een verrassing: “Robin Mobile is de eerste en enige mobiele aanbieder die écht onbeperkt aanbiedt en volledig vanuit het perspectief van de consument is ontwikkeld en in de markt is gezet. Waar alle andere mobiele aanbieders beperkingen opleggen, biedt Robin Mobile de vrijheid om voor één vast bedrag per maand onbeperkt mobiel te internetten, SMS’en en bellen binnen Nederland. Het aanbod van Robin Mobile is heel transparant en eenvoudig. Geen moeilijke keuzes over geschikte bundels of abonnementsvormen. Bij Robin Mobile koop je geen bundels en sluit je ook geen abonnement af voor langere tijd. De klant staat dus centraal en dat zie je terug in de testresultaten. Als je een product lanceert dat nieuw en transparant is en waar de markt op zit te wachten, dan wordt dit door zowel je klanten als de testende instanties direct gewaardeerd. Daar zijn wij blij mee en dit is de kroon op ons werk!”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel