Robin Mobile kom met drie nieuwe sim-only producten en verhoogt snelheid

Mobiele provider Robin Mobile introduceert vanaf vandaag drie nieuwe sim-only producten met onbeperkt mobiel internetten, SMS’en en bellen. De snelheid van het 3G internet varieert per product en is afgestemd op de behoeften en wensen van de consument.

Robin Mobile merkt dat de vraag naar een écht onbeperkt aanbod hoog is, maar dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft wat betreft datasnelheid. Robin Mobile, de enige aanbieder met een écht onbeperkt aanbod, wil met een gedifferentieerder aanbod het écht onbeperkt product beschikbaar maken voor een bredere doelgroep dan tot nu toe het geval was. Daarom introduceert de provider drie nieuwe sim-only producten: Robin Mobile Gewoon Snel, Heel Snel en Super Snel. Voor alle drie de producten geldt dat er geen limiet bestaat voor het gebruik van de hoeveelheid MB’s, SMS-berichten of belminuten en dat de klant niet vastzit aan een (langlopend) contract of abonnement. Robin Mobile is voortaan al beschikbaar voor € 29,95 per maand.

Aanbod voor verschillende behoeften
Omdat consumenten verschillende behoeften hebben en gebruikmaken van diverse applicaties en diensten op hun mobiele telefoon, heeft Robin Mobile haar productaanbod verbreed, om zo te voldoen aan de vraag vanuit de markt. Consumenten die bijvoorbeeld alleen e-mail en social media gebruiken zijn minder gebaat bij extreem hoge snelheden dan mensen die hun telefoon gebruiken om video's en muziek te streamen.

“Wat deze verschillende gebruikersgroepen met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal gebaat zijn bij het voorkomen van nare verrassingen achteraf, wanneer ze over een (data)limiet of bundel heen gaan,” zegt Robin Mobile oprichter en CEO Wilfred Rottier. “Om die reden introduceren we drie verschillende producten, die elk een specifiek deel van de consumentenmarkt bedienen en die allemaal onbeperkt en ongebonden zijn.”

  • Gewoon Snel – € 29,95 per maand
    Voor de gebruiker die met name e-mail, social media en messaging applicaties gebruikt of het nieuws wil volgen op zijn smartphone, maar wel veel belt of sms't, is een supersnelle internetverbinding niet het allerbelangrijkste. Met Gewoon Snel kunnen consumenten net zo vaak bellen, hun e-mail checken, social media gebruiken en berichten via diverse apps versturen als ze willen, zonder zorgen over een (data)limiet.
  • Heel Snel - € 39,95 per maand
    Voor mensen die daarnaast regelmatig YouTube filmpjes bekijken, muziek streamen of Skypen is het prettig als ze genoeg snelheid hebben om niet te hoeven wachten tot media geladen zijn. Met de snelle internetverbinding van Heel Snel kunnen consumenten probleemloos en onbeperkt genieten van rijke multimedia content en daarnaast natuurlijk bellen en SMS'en, zonder limiet en zonder contract.
  • Super Snel - € 49,95 per maand
    Voor wie echt alles uit zijn mobiele internetverbinding wil halen is er Super Snel. Hiermee kun je naast onbeperkt bellen en SMS’en in hoge kwaliteit Uitzending Gemist of filmpjes bekijken op je mobiele telefoon of tablet en zonder netwerkoponthoud van streaming HD video genieten.

Het nieuwe aanbod van Robin Mobile is vanaf vandaag beschikbaar. Bestaande klanten ondervinden hier gelijk voordeel van. Ze worden automatisch overgezet naar Robin Mobile Super Snel met een hogere downloadsnelheid, terwijl ze het vaste bedrag van € 39,95 blijven betalen. Overstappen tussen de verschillende proposities is heel eenvoudig. Robin Mobile maakt voor de 3 nieuwe sim-only producten gebruik van het kwalitatief hoogwaardige 3G KPN netwerk. Zodra KPN het 4G netwerk openstelt voor MVNO’s, zal Robin Mobile de mogelijkheden onderzoeken haar klanten hier gebruik van te laten maken.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel