Robin GO: Het eerste mobiele maandabonnement speciaal voor Pokémon GO-spelers

Rotterdam 25 juli 2016 – Je kunt de straat niet meer op zonder over Pokémon GO-spelers te struikelen. Het augmented reality-spel is binnen enkele weken uitgegroeid tot een van de meest populaire mobiele games ooit en domineert momenteel zowel het straatbeeld als het nieuws. Miljoenen spelers wereldwijd trekken er gewapend met hun smartphone op uit om Pokémons te vangen, maar zijn zich er niet van bewust dat dit een flink gat in hun databundel kan slaan. Als reactie op de ontstane vraag vanuit de consument komt mobiele provider Robin Mobile als eerste mobiele aanbieder met een speciaal abonnement voor Pokémon GO-spelers: het Robin GO-abonnement.

Er zijn tot nu toe al meer dan 150 verschillende Pokémons en om ze allemaal te vinden moet je behoorlijk wat kilometers afleggen. En dat kost tijd, stroom en betekent een flinke aanslag op je databundel. Voor wie geen onbeperkt MB’s tot zijn of haar beschikking heeft, kan dit voor vervelende verrassingen zorgen als de rekening op de deurmat valt.

“De Pokémon-rage is compleet,” verteld Wilfred Rottier, directeur en oprichter van protest provider Robin Mobile. “De laatste weken worden we op onze klantenservice overspoeld met vragen over welk product het meest geschikt is voor het spelen van Pokémon GO. Robin Mobile is opgericht om klanten te bieden waar ze behoefte aan hebben en daarom zijn we direct aan de slag gegaan met een speciaal maandabonnement om onbezorgd Pokémon GO te kunnen spelen. Het resultaat: Robin GO.”

Voor € 24,95 per maand krijgen gebruikers de standaard onbeperkte MB’s, SMS en belminuten van Robin Mobile, met een datasnelheid van maximaal 1,1 Mbps. Een datasnelheid die ruim voldoende is om onbezorgd en snel Pokémon GO te kunnen spelen. “Omdat het allemaal op korte termijn gerealiseerd moest worden is er momenteel maar een beperkt aantal Robin GO-maandabonnementen beschikbaar,” zegt Rottier. “Wie het eerst komt, heeft de grootste kans om  de meeste Pokémons te vangen.”

Rottier vindt Pokémon GO een goed voorbeeld van ‘het spel van de toekomst’. ”Omdat je het spel zowel binnen als buiten speelt, heb je ook buiten een constante stabiele internetverbinding nodig. Robin Mobile speelt hierop in door gebruikers te voorzien van een onbeperkte hoeveelheid MB’s en een degelijke datasnelheid. Zo kan iedereen de hele dag zorgeloos doorspelen, zonder een cent bij te betalen.”

Robin GO is vanaf dinsdag 26 juli voor een beperkt aantal Pokémon GO-spelers beschikbaar.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel