Roaming provider Truphone breidt uit

Het in 2006 opgerichte Truphone voegt Duitsland, Polen en Hongkong toe aan haar dienstverlening. Vanaf nu kun je met Truphone in 7 landen bellen zonder last te hebben van hoge roamingkosten. Met hun netwerk kan bellen, sms-en en internetten tegen lokaal tarief. Ideaal als je veel reist.

Kijk voor het volledige persbericht hieronder:

-------------------------

Truphone, de telecomprovider voor internationaal bellen, breidt zijn Truphone Zone naast het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nederland uit naar Duitsland, Polen en Hongkong. Daarmee verdwijnen wereldwijd nog meer roamingkosten voor internationale bedrijven.

Roaming tarieven verleden tijd
De Truphone Zone is een omgeving waar zakelijke Truphone-abonnees gebruik maken van het wereldwijde netwerk en geen last hebben van hoge roamingtarieven. In deze zone zijn dataverbindingen sneller en betrouwbaarder en roamingtarieven worden volledig geëlimineerd. Het gebruik van lokale telefoonnummers en lokale tarieven voor mobiele telefoongesprekken, sms en data-services zorgt ervoor dat bedrijven hun mobiele apparaten gebruiken zoals ze dat in hun eigen land ook gewend zijn, dat verhoogt de productiviteit.

“Hoge kosten en beperkte beschikbaarheid van mobiele diensten zijn echte drempels voor bedrijven die internationaal zakendoen,” zegt Truphone CEO, Steve Robertson. “Het informatietijdperk waarin we leven is wereldwijd en mobiel. De telecomindustrie bestaat echter uit landelijk georiënteerde silo’s. Wij hebben deze silo’s samengevoegd door grenzen in meer dan 220 landen weg te halen. We helpen daarmee niet alleen de medewerkers, maar maken ook het leven van CIO’s en inkoopteams makkelijker bij het beheer van alle mobiele telefoons. Onze wereldwijde tarievenbundels kunnen bijvoorbeeld worden gedeeld met meerdere gebruikers in diverse landen. Het monitoren van gebruik en het in de hand houden van de kosten is daarmee veel eenvoudiger.”

Truphone Zone
De Truphone Zone bestond al uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, de Verenigde Staten en Australië en breidt nu uit naar Duitsland, Polen en Hongkong. Het bedrijf maakt gebruik van gepatenteerde technologie om internationaal bellen eenvoudiger en betrouwbaarder te maken voor bedrijven. Truphone's gepatenteerde SIM-technologie biedt meerdere internationale nummers op een telefoon, zodat contacten binnen de zone hen altijd bereiken met een lokaal gesprek, ongeacht waar ze zijn. De structuur van het netwerk zorgt ervoor dat gebruikers worden geïdentificeerd als een ‘local’. Dit levert aanzienlijk hogere datasnelheden dan door andere ondernemingen worden aangeboden tijdens het roamen. Daarnaast biedt Truphone wereldwijd service zodat gebruikers overal 24/7 hulp krijgen.

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel