Ook Ben komt met 4G

Ben nu nog sneller - 4G

Als e?e?n van de eerste merken in het lagere prijssegment gaat Ben 4G aanbieden. Vanaf begin oktober is het snelle 4G mobiel internet beschikbaar voor Ben klanten. Klanten die al een 1500 MB-bundel hebben krijgen gratis en automatisch toegang tot 4G. Daarnaast introduceert Ben een nieuwe 2500 MB-bundel met 4G voor klanten die extra veel mobiel internetten.

Ben 4G maakt mobiel internet leuker

Websites die veel sneller laden, moeiteloos streamen van video en muziek en razendsnel foto’s delen met je vrienden. Met Ben 4G wordt het gebruik van de smartphone nog leuker. En doordat het netwerk helemaal is gemoderniseerd, merken klanten niet alleen dat ze veel sneller zijn, maar ook een beter bereik hebben.

Waar is Ben 4G ?

Weten of 4G al beschikbaar is in jouw regio? Bekijk dan deze pagina vanaf 1 september. Hier zie je ook welke toestellen geschikt zijn voor 4G. Op dit moment is al meer dan 80% van de toestellen die Ben aanbiedt geschikt voor 4G en dat worden er alleen maar meer.
Ben maakt gebruik van het groeiende 4G-netwerk van T-Mobile, dat eind dit jaar 4G aanbiedt in de top 20 stedelijke gebieden.

4G-Bundels

Vanaf begin oktober biedt Ben vijf Internetbundels aan. De huidige 200 MB, 500 MB en 1000 MB-bundels blijven bestaan en behouden de 3G-snelheden. De 1500 MB-bundel blijft ook bestaan en krijgt automatisch 4G met 15Mb/s. Nieuw is de 2500 MB-bundel met een nog hogere 4G-snelheid van 25Mb/s.

Meer specificaties waaronder de prijzen van de bundels worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel