Nu met Tele2 overal snel surfen

Vanaf vandaag heeft Tele2 het gebied waar zij haar klanten snel internet tot 40Mb/s kan aanbieden flink uitgebreid. Tele2 kan nu 3,8 miljoen Nederlandse huishoudens haar VDSL-dienst (tv, internet en vaste telefonie) aanbieden. Raymond Perrenet, Managing Director consumentenmarkt bij Tele2: “Wij willen mensen bieden wat zij nodig hebben, voor minder. Daarom bespreken wij vrijwel dagelijks met onze klanten hoe we onze producten zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij hun wensen. De afgelopen maanden gaven steeds meer mensen aan dat zij behoefte hebben aan meer bandbreedte. Hier hebben wij gehoor aan gegeven door het gebied waar wij snel internet kunnen leveren via VDSL, flink uit te breiden. Zo kan Tele2 voor nog meer mensen een aantrekkelijk alternatief zijn.”

Op dit moment maken zo’n 370 duizend huishoudens gebruik van de vaste diensten van Tele2. Via de postcodechecker op de website kunnen geïnteresseerden snel en eenvoudig zien welke diensten Tele2 op hun adres kan leveren.

De uitbreiding van het VDSL-gebied past in de groeiambitie van Tele2 op de vaste markt. Het is de volgende stap van Tele2 om haar tv, internet en vaste telefonie aanbod verder te optimaliseren. De afgelopen maanden werden ook al HD-zenders toegevoegd en werd het zenderpakket uitgebreid met Ketnet, FOXLife, 24Kitchen en HBO. Voor de komende maanden staan nog tal van ontwikkelingen klaar om het Tele2-aanbod nog aantrekkelijker te maken.

Voor het aanbieden van VDSL-diensten aan haar klanten maakt Tele2 niet alleen gebruik van haar eigen landelijke glasvezelnetwerk. Voor het verspreiden van de diensten wordt ook capaciteit ingehuurd op het KPN-netwerk. Hierdoor heeft Tele2 een nog fijnmaziger dekking in heel Nederland.

 

Man-Surfplank

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel