Nieuwe CEO voor Into Telecom

Nederlands grootste onafhankelijke aanbieder van Telecom oplossingen, Into Telecom, verwelkomt per 1 november 2014 René Oldenbeuving als haar nieuwe Algemeen Directeur. René is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de algehele leiding van Into Telecom met een nadruk op strategie en commercie. “Into Telecom is een heel succesvol bedrijf met een unieke eigen positie richting de zakelijke markt voor Telecom,” vertelt René Oldenbeuving. “Het is onze ambitie deze positie ook breed in de zich veranderende ICT markt op te bouwen.”

René gaat werken naast Erik van Arkel die verantwoordelijk is voor Operations en Portfolio, en Frank van Rossum die de verantwoordelijkheid voor Finance draagt. ”Met René halen we iemand in huis die gewend is te innoveren en te focussen in de snel veranderende ICT markt”, zo verwoordt Erik van Arkel, Directeur Operations.

René was onder andere CEO van IASO Backup Technology en General Manager Cloud Services bij Acronis. Zijn ervaring maakt hem bijzonder geschikt om bij te dragen aan het directieteam in de bredere ICT markt. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel