MVNO Lycamobile en De Bazaar gaan samenwerken

De Bazaar in Beverwijk en Lycamobile gaan de krachten bundelen en worden partners. Dat meldt de Bazaar, die vanaf het nieuwe jaar gratis is te bezoeken is. Sinds maart 2014 staat Lycamobile met diverse promotie teams op De Bazaar. De doelgroep van De Bazaar sluit goed aan bij die van  Lycamobile. “De Bazaar zorgt enerzijds voor meer naamsbekendheid en daarnaast voor de verkoop van onze producten”, aldus Subaskaran Allirajah, oprichter en eigenaar van Lycamobile. Om hun naamsbekendheid bij deze doelgroep te vergroten is een exclusieve partnerdeal een strategische keuze. 


Ook voor De Bazaar is Lycamobile een interessante partner. “Lycamobile geeft ons toegang tot hun uitgebreide distributienetwerk en doelgroep, we zijn erg blij met onze samenwerking”, zegt George Zapantoulis, directeur van De Bazaar. 
  
Januari actie voor Lycamobile klanten
Om bezoekers van De Bazaar en klanten van Lycamobile mee te laten genieten van deze samenwerking komen de partners in januari met de volgende actie. Alle klanten van Lycamobile ontvangen een SMS met daarin een gratis parkeerkaart die ze kunnen ophalen bij één van de vier Lyca-standjes. Natuurlijk ontvangen de bezoekers van De Bazaar ook deze aanbieding wanneer zij klant worden bij Lycamobile op De Bazaar. Deze actie is geldig voor de maand januari.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel