Makro gaat KPN Opslag Online verkopen

Makro gaat samen met KPN Opslag Online aanbieden aan haar klanten en geeft zelfs 2 GB gratis cloud-opslagruimte aan. Iedere extra 50 GB kost € 6 per maand bij Makro en KPN. Is dat niet een beetje duur? Dropbox, Google en Microsoft bieden veel goedkopere opslag aan. Microsoft bij een Office 365 abonnement zelfs een onbeperkt cloud-opslag. Vergelijk dat eens met KPN en Macro. Deze samenwerking heeft wel wat voordelen. Data wordt in Nederland opgeslagen en valt dus onder de Nederlandse wet. Nederlandstalige helpdesk, bescherming met password en automatisch geëncrypt. Dat is wel zo veilig. Maar of dat allemaal die prijs rechtvaardigt. 

MakroXtra - Extra voordeel voor ondernemers
Oslag Online. Altijd en overal bestanden opslaan en delen vanuit de cloud

De behoefte van ondernemers om flexibel te werken groeit. Gelukkig kunt u dankzij Opslag Online van KPN altijd en overal bij uw bestanden. Dat geeft u de vrijheid om te werken waar en hoe u dat wilt.

Met Opslag Online staan uw bestanden in de Cloud van KPN en heeft u toegang tot uw bestanden middels ieder willekeurig apparaat met een internetverbinding. Meer weten over Opslag Online?

Gratis account aanmaken
Waarom Opslag Online?
Veilig - Het is een zogenoemde secure opslag. Bestanden worden automatisch gecodeerd bij zowel de opslag als het versturen. Daarnaast heeft alleen u toegang tot  uw bestanden met behulp van uw eigen wachtwoord.

Nederlands - Doordat de data opgeslagen worden in datacenters in Nederland, vallen de bestanden onder Nederlandse wetgeving. En heeft u vragen dan kunt u altijd gebruik maken van onze Nederlandstalige helpdesk.

Probeer Opslag Online gratis
Maak nu vrijblijvend een gratis account (2GB) aan en ervaar de voordelen van Opslag Online.

Gratis account aanmaken

Meer opslag nodig? Dan betaalt u voor iedere 50GB slechts €6,- per maand

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel