KPN Up: met

Foto: Hollandse Hoogte
Foto: Hollandse Hoogte

KPN introduceert vandaag een nieuwe dienst: KPN Up. Een app waarmee klanten via pc, laptop, tablet en smartphone bij al hun bestanden kunnen. Gratis voor iedereen die thuis internet van KPN heeft. Alle KPN klanten met een vast internetabonnement kunnen vanaf vandaag van KPN Up gebruikmaken. Zij krijgen gratis 5 GB opslagruimte. Klanten met een Glasvezelpakket krijgen 25 GB ruimte. Tegen betaling is een uitbreiding mogelijk tot 150 GB.

Hoe werkt KPN Up?

KPN Up is heel makkelijk en gratis te downloaden (voor Android en Microsoft, iOS komt later). Na installatie van de app (op mobiel, tablet etc.) kan de klant foto’s, filmpjes en andere persoonlijke bestanden eenvoudig bekijken op alle verschillende apparaten. De bestanden worden op een centrale en beveiligde plek door KPN bewaard, waar alleen de klant bij kan.

Koppeling met andere diensten

KPN Up is ideaal voor wie al gebruikmaakt van een andere dienst om persoonlijke bestanden centraal op te slaan, zoals Google Picasa, Dropbox en Facebook. Deze diensten kunnen aan KPN Up gekoppeld worden. Alles wat elders is opgeslagen, is dan via KPN Up te bekijken. De bestanden in deze clouddiensten nemen geen opslagruimte van KPN Up in.

Gemak voor de klant

Menno Netten, Go2Market manager: ‘We spelen met deze nieuwe dienst in op gemak voor de klant. De app is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt met KPN Up bijvoorbeeld altijd en overal je vakantiefoto’s bekijken. En je kunt dus ook de foto’s op de tijdlijn van je Facebookpagina eraan koppelen. Je hebt dan alles bij de hand met één app.’

Medewerkers maakten al kennis met de app

Ongeveer 1.200 medewerkers bij de callcenters van KPN hebben vanaf deze week de app al kunnen downloaden. Zodat ze hun ervaring met de klanten kunnen delen.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel