KPN start met cloud storage

KPN introduceert CloudOpslag voor consumenten met een mobiel abonnement. Met CloudOpslag kan de consument tot 5 GB aan gegevens van een mobiele telefoon of laptop opslaan in de cloud, zodat er altijd een back-up van de gegevens is. Vanaf nu is KPN CloudOpslag gratis beschikbaar voor klanten met een nieuw abonnement van KPN (KPN Mobiel Instap) in combinatie met een MB-bundel.

KPN CloudOpslag werkt via een app op de mobiele telefoon. Deze app synchroniseert automatisch de bestanden - zoals contacten, afspraken, foto’s en muziek - van aangesloten apparaten in de cloud. Via http://cloudopslag.kpn.com is de cloud ook toegankelijk vanaf een laptop of computer. Daarnaast kunnen de gegevens gemakkelijk met anderen gedeeld worden via social media.

De 5 GB is bedoeld als opslagruimte en is geen uitbreiding van de MB-bundel. Voor gebruikers die meer dan 5 GB opslagruimte wensen, is het mogelijk om extra cloudopslag af te sluiten. KPN CloudOpslag is gratis voor klanten die KPN Mobiel Instap hebben met een MB-bundel. Voor overige klanten die een KPN abonnement hebben met een MB-bundel kost de extra optie 2,50 euro.

KPN-klanten worden binnenkort op de hoogte gebracht dat ze zich kunnen aanmelden voor Cloudopslag via MijnKPN of door een sms te sturen met 'CLOUDOPSLAG AAN' naar 1266. De app is  handmatig te downloaden of kan worden gezocht door KPN CloudOpslag te zoeken in de app store of in Google Play. Op dit moment is de app beschikbaar voor iOS en Android. De computersoftware is beschikbaar voor Windows en Apple computers.

Meer informatie over KPN CloudOpslag is te vinden op: http://kpn.com/cloudopslag

Door: persbericht KPN

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel