KPN praat toch met Am

Goed nieuws vandaag over de mogelijke overname van KPN door América Móvil. KPN maakt bekend dat hun bestuur en commissarissen 'constructieve' gespreken voeren met de Mexicanen over financiële en ook niet-financiële zaken.

Eelco Blok en president-commissaris Jos Streppel melden: " Wij zijn bezig met een zorgvuldig proces met betrekking tot het voorgenomen bod. De belangen van onze aandeelhouders, medewerkers, klanten en andere belanghebbenden worden in dit proces zorgvuldig bekeken en afgewogen op financiële en niet-financiële zaken, waaronder het belang van de vitale rol van KPN in de Nederlandse maatschappij". Voorlopig komen er geen verdere mededelingen naar buiten omdat de gesprek 'vertrouwelijk' zijn.

Het feit dat beide partijen praten is goed nieuws. Wij hebben al eerder aangegeven dat de overname eigenlijk niet meer te stoppen is en dat dit de enige manier is om op langere tijd de continuïteit te kunnen garanderen. Het is onduidelijk wie deze gesprekken heeft geïnitieerd. Had het eerder deze week gemelde plotselinge vertrek van KPN's CFO hier wellicht toch iets mee te maken?

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel