KPN introduceert onbeperkt mobiel bellen en sms

Op 3 september introduceert KPN een nieuw mobiel abonnement, BedrijfsOnbeperkt. Voor het eerst kunnen ook zakelijke bellers binnen Nederland onbeperkt mobiel bellen naar alle vaste en mobiele nummers. Daarnaast omvat het BedrijfsOnbeperkt ook onbeperkt sms’en. Het basisabonnement kost €40,-  per maand*.

Het BedrijfsOnbeperkt abonnement is uiteraard verkrijgbaar met een keuze uit passende internetbundels. Voor de kleine gebruiker is er een bundel van 50 MB, voor de gemiddelde gebruiker is er een bundel van 500 MB en voor grote gebruikers is er een bundel van 3GB of zelfs van 8GB. Bij de BedrijfsOnbeperkt abonnementen met internet zit standaard ook gratis gebruik van de ruim 1.500 WiFi HotSpots van KPN door heel Nederland. Organisaties kunnen de verschillende varianten van BedrijfsOnbeperkt combineren om individuele medewerkers een passend abonnement te bieden.

Zakelijke extra’s

 Naast onbeperkt bellen en sms’en biedt KPN de zakelijke gebruiker meer. Als enige in Nederland biedt het mobiele netwerk van KPN de superieure geluidskwaliteit van HD Voice. Met de gratis 24/7 Klantenservice zijn klanten altijd verzekerd van een optimale service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien geeft de Toestel Vervangservice de zekerheid van optimale bereikbaarheid; in geval van schade, verlies of diefstal van het toestel ontvangt de klant binnen 4 uur gratis een leentoestel op iedere locatie  in de Benelux. Tenslotte kan de gebruiker met Business VoiceMail gebruik maken van een professioneel ingesproken welkomstboodschap.

Naast deze standaard opties biedt KPN ook aanvullende modules aan. Zo zijn er modules voor voordelige tarieven voor mobiel gebruik in of naar het buitenland (bijvoorbeeld Internetbundel EU en Internetbundel World) of tools om meer inzicht en dus controle te krijgen over mobiel gebruik binnen de onderneming (Online Kostenanalyse en KPN Mobile Device Manager).

 Gedetailleerde informatie over het nieuwe BedrijfsOnbeperkt abonnement en de bijbehorende tarieven staat op www.kpn.com/bedrijfsonbeperkt.

 *Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

 Door: persbericht KPN

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel