KPN Compleet, nu ook voor zzp

Beeld: Hollandse Hoogte
Beeld: Hollandse Hoogte

De consument had het al, en nu is het er ook voor de zzp’er: meer voordeel met KPN Compleet. Het is heel simpel: hoe meer verschillende producten de klant afneemt, des te groter het voordeel. Voor de zzp’er vloeien privé en zakelijk vaak naadloos in elkaar over. KPN wil het hem makkelijker maken. De zzp’er kan KPN Mobiel van KPN of Hi daarom nu eenvoudig combineren met zijn abonnement voor internet, vast bellen en interactieve televisie: met KPN Compleet. En krijgt daarmee voortaan dezelfde voordelen als de consument.

Passend voordeel

Het aantal producten dat de zpp’er van KPN afneemt, bepaalt het voordeel. Internet gecombineerd met zakelijk mobiel bellen leveren bijvoorbeeld twee keer zoveel data op. Andere combinaties leveren weer ander voordeel op. Zo krijgt de zzp’er producten en voordelen die bij hem passen.

Eenvoudig overstappen

Als de ondernemer al een Alles-in-1 pakket heeft en zijn mobiele abonnement van KPN of Hi is aan verlenging toe, kan hij eenvoudig verlengen of overstappen naar de vernieuwde mobiele abonnementen. Inclusief de voordelen van KPN Compleet. De Alles-in-1 extra’s zoals ServicePlus en een vast IP-adres zijn hierbij uiteraard inbegrepen. Daarnaast kan de ondernemer met KPN Mobiel gebruikmaken van Mobiel ServicePlus, waarmee hij toegang krijgt tot de 24/7 zakelijke helpdesk en de toestelvervangservice van KPN. Extra’s die de bereikbaarheid van de ondernemer waarborgen. ‘Met KPN Compleet kunnen we ook zzp’ers eenvoudig de producten en diensten bieden die passen bij hun manier van werken en leven’, zegt Bouke Hoving, directeur Simplificatie & Innovatie bij KPN.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel