KPN channel awards 2014 uitgereikt

KPN Zakelijke Markt heeft gisteravond 30 januari 2014 de KPN Channel Awards 2014 uitgereikt. De awards zijn een erkenning voor de business partners waar KPN mee samenwerkt op de zakelijke markt. Er zijn drie categorieën Klantwaarde & Innovatie, Marketing en Business met in totaal vijf awards.  M2M Services uit Maasdijk won de KPN Klantwaarde & Innovatie Award met de case “Elke seconde telt bij het redden van levens!” Deze business partner heeft op een innovatieve manier een aantoonbaar voordeel voor de klant weten te bereiken. De gekozen techniek  maakt het mogelijk dat hartfilmpjes afgenomen bij de patiënt in een ambulance realtime te bekijken zijn in het ziekenhuis. Zo kan een hartchirurg meteen de keuze maken voor een ziekenhuis en kan alles in paraatheid gebracht worden om direct met de behandeling te beginnen wanneer de patiënt in het ziekenhuis arriveert. Zowel hartchirurgen als ambulancebroeders ervaren de eerste resultaten als zeer positief. 

De KPN Marketing Award werd toegekend aan de business partner die de meest innovatieve marketingcampagne in de markt heeft gezet. Het team van IP Visie uit Ettenleur wist met de case “Social Media werkt!” de meeste stemmen te behalen. Door een gerichte campagne te voeren op media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter aan de ene kant, maar met name ook door het bloggen over een grote variatie aan netwerkoplossingen met een blogteam bestaande uit verschillende specialisten zijn deze doelen meer dan gehaald. Afgezien van een verhoogde zichtbaarheid heeft IP Visie het aantal concrete leads van klanten en prospects substantieel zien toenemen.

KPN reikte ook drie Business Awards uit op basis van de best behaalde resultaten in 2013. De Allround Kampioen, dit jaar voor het eerst uitgereikt, is toegekend aan Creaforti Telecommunicatie uit Arnhem. Deze business partner heeft in 2013 de beste kwantitatieve resultaten behaald op zowel het vaste als het mobiele portfolio. Ecare Services uit Enschede wist de nieuwe award Groei Diamant te bemachtigen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de business partner die relatief het hoogste percentage groei in 2013 realiseerde. De laatste Business Award, de Klant Kampioen, is gewonnen door Overhoff Telecommunicatie uit Harderwijk.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel