Koning & Hartman sluit contract met Huawei over modernisering T-Mobile netwerk

Koning & Hartman ontvangt een Consultancy opdracht van Huawei met betrekking tot het uitvoeren van de technical site surveys en engineering activiteiten op het T-Mobile netwerk. Deze opdracht is een onderdeel van het Single RAN modernisatie project van Huawei en T-Mobile. Deze overeenkomst tussen Huawei en Koning & Hartman is eind juni ondertekend.
  
In opdracht van Huawei zal Koning & Hartman een significant aantal van de technische inspecties van de zendmasten en engineering van het T-Mobile netwerk op zich nemen. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het totale infrastructuur modernisatie project van T-Mobile waarin Huawei en nu ook Koning & Hartman een rol spelen. Voor Koning & Hartman betekent deze opdracht een uitbreiding van de huidige dienstverlening aan Huawei. Zo is de Telecom dienstverlener, als een van de hoogst gecertificeerde partners van Huawei, de komende 5 jaar ook verantwoordelijk voor het correctief en preventief onderhoud van het T-Mobile netwerk.

Huawei heeft deze opdracht verstrekt aan de Consultants van Koning & Hartman omdat de nadruk ligt op een optimaal design en configuratie van de site, zodat de kwaliteit van het netwerk gewaarborgd blijft en klanten van T-Mobile altijd en overal bereikbaar blijven. “Onze Consultants hebben dankzij jarenlange ervaring en functionele opleidingen de juiste technische expertise in huis om een belangrijke rol te spelen in grootschalige Telecom projecten van grote providers. Dat uit zich nu in het verkrijgen van deze mooie opdracht van Huawei, waarbij wij onze toegevoegde waarde als één van Nederlands grootste Telecom dienstverleners kunnen bewijzen”, aldus Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman.

De werkzaamheden zullen tot eind 2015 plaatsvinden.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel