Jesper Eriksen nieuwe Directeur Consumenten Mobiel in Nederland

KPN benoemt Jesper Eriksen tot nieuwe directeur van het segment Consumenten Mobiel in Nederland per 26 november 2012. Hij vervangt Marco Visser die zijn carrière buiten KPN zal voortzetten. Jesper Eriksen blijft tevens Directeur van het segment Consumenten Thuis. De financiële rapportage van beide segmenten blijft gescheiden van elkaar.

“We blijven gefocust op het versterken van de segmenten Consumenten Mobiel en Consumenten Thuis. In een relatief korte periode heeft Jesper bewezen een zeer capabele leider te zijn van het segment Consumenten Thuis. In het licht van zijn recente prestaties ben ik er van overtuigd dat Jesper de juiste persoon is voor de baan. In de laatste 10 jaar heeft Marco een belangrijke bijdrage geleverd als leider van KPN’s mobiele activiteiten en de Consumenten divisie. Ik wil hem bedanken voor de wijze waarop hij zich heeft ingezet voor KPN en wens hem veel succes in zijn verdere loopbaan.” (Joost Farwerck, Managing Director KPN Nederland)

Jesper Eriksen (44) geeft sinds april van dit jaar leiding aan het segment Consumenten Thuis. Bij Consumenten Thuis is in de laatste maanden het aantal breedbandklanten van KPN voor het eerst in jaren weer gestegen. Ook zijn er vernieuwende diensten toegevoegd aan KPN’s toonaangevende interactieve televisie product. Verder is de organisatie van het segment, met minder managementlagen,  sterk vereenvoudigd.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel